Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Opera Giysi Kanepe Pet Tüy Tiftik Toz Temizleme Fırçası 716797

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 121 Adet
%68
TL167,95 TL54,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Ölçüler : 16 x 4,8 x 4,8 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Giysilerinizdeki, yatak takımlarınızdaki, kanepenizdeki ve mobilyalarınızdaki, tüm deri ayakkabı, elbise, çanta, kanepe, mat ve hatta takım elbise, kaşmir, kadife üzerinde çiziksiz çeşitli tiftik, tiftik, kürk, toz, döküntü ve evcil hayvan tüylerini kolayca ve etkili bir şekilde temizler.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Ergonomik tutma sapı ve brok tasarım !


KOLAY VE HIZLI : Opera Sihirli Giysi Fırçası ve Tüy toplama Fırçası giysilerinizdeki, yatak takımlarınızdaki, kanepenizdeki ve mobilyalarınızdaki çeşitli tiftik, tiftik, kürk, toz, döküntü ve evcil hayvan tüylerini kolayca ve etkili bir şekilde temizler.

EVCİL HAYVAN SAHİPLERİ İÇİN MÜKEMMEL : Mobilyalarınızdan ve kıyafetlerinizden köpek ve kedi tüylerini çıkarmak için mükemmel bir fırçadır. Yeniden kullanılabilir ve temizlenmesi kolaydır

YUMUŞAK KILLAR : Kıllar sağlamdır ancak yine de yumuşak hissettirir ve tiftik, toz, evcil hayvan kılı ve tiftik alması kolayken giysilere zarar vermez.

UZUN ÖMÜRLÜ : Fırça, uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve sol veya sağ elle kullanım için uygundur, taşınabilir ve hareket halindeyken ferahlık için çantanıza veya cebinize kolayca sığar

ELBİSELERİNİZİ GÜNLÜK KULLANIM İÇİN KORUYUN : Opera fırça, kırılgan veya pahalı kıyafetlerinizi, ayakkabılarınızı, çantalarınızı veya mobilyalarınızı korumak ve günlük kullanım için temiz tutmak için en nazik fırçadır.



Bunları da aldılar