Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Nano Bıyık Sabitleyici Wax Absolute Professional 714613

ONESTEP DIAMOND Son 7 Günde Satılan : 796 Adet
%46
TL119,95 TL64,95


ONESTEP DIAMOND Bu ONESTEP DIAMOND ürününden sepetinize 6 adet eklerseniz %10 ,50 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Absolute Profrssional Bores Design olarak tasarladığımız ürünü , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

30 gram 

Doğal içerikler: Erkek bıyık wax’ımız için yalnızca Nano içerikli doğal balmumu kullanıyoruz. Absolute Professional, en yüksek kalitede kuaförlük ürünlerini temsil eder. Her yeni ürünün geliştirilmesinde bu prensibi takip ediyor.

Doğal bir görünüm ve mükemmel tutuş sağlar. Her çantaya sığar ve hareket halindeyken BIYIK/SAKAL ınızı şekillendirmek için her zaman kullanıma hazırdır.

DURUM VE STİL: Bıyık ve sakalınızda kullanmanın faydalarını yaşayın, alttaki cildi nemlendirerek kepek ve kaşıntıyı azaltır. İşaret parmağınızı ve baş parmağınızı ovalayarak ağdayı ısıtın, ardından kuru sakalınıza uygulayın ve şekillendirin.

Uzun süre kalıcı şık bir şekil elde etmek için mumlu bıyıklarınızı çevirin, kıvırın veya sivriltin.

ŞEKİL STİLİ FORM: Uygun fiyatlı, ağda uzun süre dayanır. Gün boyu kontrollü, yapışkan olmayan bir tutuş için bıyıklarınızı sıkıştırın, çevirin ve şekillendirin. 

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar