Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion French Press 300 Ml Piazzetta Büyülü Karışım 716539

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  


Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

Materyal : Paslanmaz Çelik iç takım, tritan akrilik plastik 

Kapasite : 300 ml

GENİŞ KULLANIM ALANI : Bir French Press’ten çok daha fazlası !  Kahve, bitki çayı, değişik çaylar ile çoklu kullanım sunar.

Bir Daha Çamurlu Kahve Yapma : French pres kahve makinemiz, 2 termoplastik halka içerisinde silikon destekli filtreleme sistemine sahiptir. ve bunların tümü kahve telvesinin kırılmasını sağlamaya yardımcı olmaktan daha fazlasıdır.

Kahve Yapma Deneyiminizi Geliştirin: Tüm kahve yapma sürecini izlemenizi sağlar. Kola basarken sıcak su ve kahve telvesinin ayrılmasını izleyin. Kahve aromalarının büyülü karışımının sizi mutlu yerinize taşıyan bir dizi duyusal deneyim yaratmasına izin verin.
Kalınlaştırılmış Tritan Bardak : French press kahve makinesi, aşırı sıcaklık değişimlerine dayanabilen kalınlaştırılmış, yüksek kaliteli ısıya dayanıklı Tritan akrilik ‘den yapılmıştır. Artık kahvenin kötü metalik bir tat ile lekelenmesi konusunda endişelenmenize gerek yok. Çay, espresso ve hatta soğuk içecekler yapmak için idealdir.

Temizlemesi Kolay : Presin her parçası temizlik için demonte edilebilir, bu da temizliği kolay ve basit hale getirir.

ister ilk kez kullanıcı olun, başlamak kolaydır. Presin her parçası temizlik için demonte edilebilir ve daha küçük kahve telveleri bile basit bir fırçayla katmanlarından kolayca temizlenebilir.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar