Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 2 li Tekerlekli Saksı Altığı 29 CM Coadura Design Yeşil 714456

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 96 Adet
%48
TL305,95 TL157,95


ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Spesifikasyonlar :  2 ADET GÖNDERİLİR.

Renk : Resimdeki YEŞİL Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. 

Materyal : Plastik

Ölçüler :  28,5 cm Çap  Yükseklik 9 cm (tekerlek dahhil) Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI :  Çoklu Kullanım: Büyük, ağır bitkileri içeriden dışarıya kolayca taşımak için evde, salonda, balkonda, avluda ve bahçede kullanılabilir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 3 TEKERLİ 

Çalışma Yapısı ve Güçlü Yük Taşıyıcı: Her bir taşıyıcısı ve tekeri, uzun süreli performans için iyi tasarlanmıştır. Ağır hizmet tipi plastik malzemelerden yapılmıştır ve 54 kg’a kadar yük taşıyacak kadar güçlüdürler. Kolay sulama için büyük, ağır saksıları istediğiniz yere taşıyabilirsiniz..


360 Derece döner Tekerlekler: 3 tekerleği alet kullanmadan monte etmek ve sıkmak çok kolaydır. Ahşap zeminlerde ve halılarda (zemini çizme riski olmadan) kolayca hareket eder.

Zemini Koruyun: Bitkileri sularken drenaj delikleri olmadan suyu yakalamak için bitki tabağı olarak kullanılabilirler. Bu işlev, sulama sırasında ıslanmayı önleyecek ve zemini temiz tutmaya ve su lekelerini önlemeye yardımcı olacaktır.

Orijinal kaliteyi garanti etmek için hammadde olarak daha iyi sertliğe sahip sertleştirilmiş temperli plastik kullanılmıştır. Tekerlekler yükü etkin bir şekilde dağıtır.

İç ve Dış Mekan Pratik Kullanım: Dış mekanlar için teraslarda, ahşap zeminlerde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. İç mekan kullanımı için mükemmel olan parke, beton ve hatta halı üzerinde sorunsuz bir şekilde hareket eder.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 



Bunları da aldılar