Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 45x90 cm Mutfak Çekmece Kaydırmazı Şeffaf 713130

ONESTEP PREMIUM Son 7 Günde Satılan : 1101 Adet
%47
TL124,95 TL65,95


ONESTEP PREMIUM Bu ONESTEP PREMIUM ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 100 ve üzeri %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Silikon Eva

Ölçüler : 45 CM genişlik x 90 cm uzunlukta

DAYANIKLI VE KAYMAZ : Dayanıklı Raf Astarı, bulaşık takımlarının ve diğer kırılgan öğelerin çekmecelerinizde ve raflarınızda kaymasını önlemeye yardımcı olur. En kaliteli EVA malzemeleriyle tasarlanan çekmece astarlarımız yırtılmaz ve çekmecelerinizde ve dolaplarınızda kaymayı ve toplanmayı azaltmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

YAPIŞMAZ : Dolap çekmece astarı bir tarafta nokta dokusu ile tasarlanmıştır ve diğer taraf pürüzsüz bir yüzeydir. Pürüzsüz tarafı yapışkan değildir, bu nedenle astarı kolayca çıkarabilirsiniz ancak raf astarını sabitlemek isterseniz dört köşesini çift taraflı bantla yapıştırabilirsiniz.

GÜVENLİ VE İYİ KORUMA : Yüksek kaliteli gıda sınıfı EVA malzemeden üretilen kabin astarı, kokusuz yumuşak ve dayanıklıdır. Dolap raflarınızı istenmeyen kir ve birikintilerden korumakla kalmaz, aynı zamanda mutfak raflarını yağ lekelerinden ve diğer döküntülerden de korur.

TEMİZLİĞİ VE KESİMİ KOLAY : Mutfak rafının astarı yağ veya diğer kirlerle lekelendiğinde, kiri hafif sabun veya nemli bir bezle kolayca silebilirsiniz ve hızlı kurur. Ve dolap astarı, makas veya bıçakla istediğiniz şekli kolayca kesebileceğiniz en popüler önceden kesilmiş boyutlara sahiptir.

ÇOK KULLANIMLI : Yapışkan olmayan raf astarlarımız mutfak dolapları, kiler, çamaşır odaları, dosya dolapları ve çalışma alanları için mükemmeldir! Dolaplarınızın raflarını istenmeyen kir ve kalıntılardan koruyun! Sağlam çekmece astarlarımız, çekmecelerinize ve raflarınıza lekelere ve diğer günlük aşınma ve yıpranmaya karşı üstün koruma sağlar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar