Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Citran Limon Portakal Sıkacağı 717078

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 79 Adet
%54
TL123,11 TL56,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki Renk örnek, değişik renk gönderilebilir.

Materyal : Yüksek kaliteli plastik

Adet : 1

GENİŞ KULLANIM ALANI : Ayrıca bu ürünü fındık ve ceviz kıracağı olarak da kullanabilirsiniz.

MEYVENİZDEN HER DAMLAYI ALIN : Narenciye sıkma aletimizdiğer düzinelerce markadan daha fazla meyve suyu aldığı kanıtlanmıştır, ayrıca meyve suyunuzda posa da da bulunmaz. Limon, prtakal ve diğer tüm narenciye ürünleri

ZAMANDAN VE EFORDAN TASARRUF : Elektrikli veya pille çalışan herhangi bir makineye ihtiyacınız yok. Kullanımı çok basit, sıkması çok kolay, saklaması çok kolay. Kullanımı kolay ve saklaması kolay dayanıklı limon sıkacağımızla bir çocuk bile bu narenciye presini kullanabilir. Artık elektrik veya piller hakkında endişelenmenize gerek yok. Ev barınızın veya mutfağınızın dekorunu dolduran hacimli, temizlenmesi zor meyve sıkacakları yok. İster bir şef olun, ister şımartılmış bir sıkma istiyorsanız, birkaç saniye içinde limonata içebilirsiniz. Bu limon sıkacaklarını kullanarak saniyeler içinde maksimum miktarda meyve suyunun tadını çıkarabilirsiniz. Her çeşit limon ve misket limonu üzerinde mükemmel çalışır, Bardağınızdaki meyve suyu miktarı ile memnuniyet garanti edilir.

HIZLI TEMİZLENİR VE BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR : Yemeğinize veya kokteylinize ekstra dokunuş sağlamak için narenciye presini kolayca çıkarabilir ve bulaşık makinesinde bir kupa veya kase gibi üst rafa koyabilirsiniz. Veya otomatik bulaşık makinesi kullanmıyorsanız, elle temizlemek çok kolay.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 



Bunları da aldılar