Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion J.Royal 2 Lt Basınçlı Sulama Yıkama Sprey Şişesi 716563

ONESTEP DIAMOND Son 7 Günde Satılan : 123 Adet
%53
TL256,95 TL119,95


ONESTEP DIAMOND Bu ONESTEP DIAMOND ürününden sepetinize 6 adet eklerseniz %10 ,50 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Materyal : PP Sertleştirilmiş darbelere dayanıklı plastik

Ölçüler : Y 32 CM X DİP ÇAPI: 14 CM - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : El tipi püskürtücü bahçecilikte, seralarda ve bahçe bitkileri sulama ve ilaçlamada, gübreleme, evcil hayvan banyosu, ev temizliği ve araba yıkama için için kullanılabilir

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Elektrik gerektirmeden kendi basıncı ile çalışır. Pompalama ile komut sizde. Basıncı siz ayarlayabilirsiniz.

PİRİNÇ UÇLU POMPA : Uzun ömürlü, ergonomik sap, uzun süre kullanımda yormayan tasarım. Pirinç püskürtme başlığı, bir yağmurlama etkisi ve doğrudan bir jet etkisi için ayarlanabilir, çıkış çapı 1 mm'dir, bu da mükemmel atomizasyon etkisi sağlar.

KULP İLE YERLEŞTİRİLMİŞ TETİK: kullanımı kolay kullanım için tetik, daha uzun bir süre için kullanmayı kolaylaştırır.

AĞIR HİZMET PLASTİK YAPI : Bu püskürtücü, yüksek kaliteli PP malzemeden, kalınlaştırılmış gövde tasarımından yapılmıştır ve aşınmaya dayanıklı ve anti-darbe özeliklidir.

2000 ML KAPASİTE : Gövde üzerinde net çizgiler vardır, sıvı seviyesi kolayca okunur. Bu püskürtücünün kapasitesi 2L'dir.

ZAMAN TASARRUFU : Bu püskürtücü ile işinizi daha da kolaylaştırın. Bu verimli araçlarla zamandan ve enerjiden tasarruf edin.

GÜVENLİK DEĞERİ : Sııyı koyduktan sonra, pompasıyla havasını alarak ona basınç kazandırın, tetiği çekerek işleme başlayın. Bahçe püskürtücü, 2,5-3 Bar'ı aştığında aşırı basıncı otomatik olarak serbest bırakan bir emniyet valfi ile donatılmıştır. Püskürtücü şişesinin hizmet ömrünü uzatabilir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar