Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Malvazia Elbise Giyim Fırçası 717030

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 127 Adet
%68
TL167,11 TL54,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Plastik tutma sapı

Adet : 1

Ölçüler : 16 x 4,8 x 4,8 cm;

MÜKEMMEL UYUMLULUK : Pamuk, sentetik, yün, kaşmir ve ipek gibi daha yumuşak kumaşlar için idealdir. Ayrıca evcil hayvan tüyü çıkarıcı, giysiler için tiftik çıkarıcı ve süet ayakkabı fırçası olarak da idealdir.

ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ: Giysi fırçası, bezleri, ceketleri, yün takımları, erkek takımlarını, el çantalarını ve deri kanepeleri temizlemek için mükemmeldir, ayrıca arabanın iç kumaşını veya deri yüzeyini temizlemek için de iyidir. İster evcil hayvan tüylerini veya toz şeklindeki bezleri, ceketleri, elbiseleri, pantolonları ve gömlekleri çıkarın, ister yaklaşan bir toplantıdan önce takım elbisenizi yenileyin, size kolay bir temizlik sağlamak için tasarlanmıştır. Kullanışlı bir bez fırçasıdır.

MÜKEMMEL SÖKÜCÜ : Birikmiş boncuklanma, toz, kir, lif, tüy ve harika bir evcil hayvan tüyü çıkarıcı fırçayı çıkarmak için kumaş liflerini "kaldırır", böylece takım elbiselerinizi, paltolarınızı, şapkalarınızı ve daha fazlasını temiz ve temiz görünmesini sağlar.

İNCE KILLAR: Kıllar sağlamdır ancak giysilere zarar vermeyecek kadar yumuşaktır, mükemmel bir şekilde dengelenmiştir, böylece giysileriniz ve döşemeleriniz bu kullanışlı tüylü fırça ile en iyi şekilde görünecektir.



Bunları da aldılar