Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Quadro Peynir Çikolata Kek Sebze Kesici Dilimleyici 716268

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 212 Adet
%52
TL119,95 TL58,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Özellikler :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Materyal : Paslanmaz Çelik 

Ölçüler : 23 cm x 12 cm x Kesme Teli 13,5 cm Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Peynir, çikolata, tereyağı, Kivi, Yumurta, Domates, jambon, ciğer, kek, meyve veya sebze gibi diğer öğeleri dilimlemek için kullanılabilir.

1 önceden yüklenmiş tel ve 1 ekstra yedek tel : Bu dilimleyici, yumuşak peynir ve yukarıda sayılanlar vb bir çok gıda için özel olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle peyniriniz veya tereyağınız dondurucudan çıkarılmışsa, peynir dilimleyiciyi çözdükten sonra kesmek için kullanın.

Şık ve Kaliteli - Dilimleme Kesici : Peynir dilimleyicilerimiz Peynir Kesici, yüksek kaliteli paslanmaz çelik kullanılarak yapılır.

Kolay Saplı Kesici: Peynir teli kesici ile kullanımı kolay ve 7 cm'lik sap rahat bir tutuş sağlar.

DİLİMLEME ALETİ , KOLAY TUTUŞ: Sağlam paslanmaz çelik tel, mükemmel düzgün kesim oluşturmak için güzel dilimler keser. Kendi peynirinizi dilimlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. En sevdiğiniz sert veya yumuşak peynirleri dilimlemek için mükemmel bir alet. Ayrıca çikolatayı veya donmuş tereyağını tıraş etmek için kullanın!

KOLAYCA KEYFİNİ ÇIKARIN : Burgerler, sandviçler, krakerler kesinlikle harika peynirleri her zaman kullanabilir ve artık istediğiniz kadar taze bir dilim peynir yiyebilirsiniz. Önceden dilimlenmiş peynire para harcamayı bırakın. Çikolatayı veya donmuş tereyağını dilimlemek için de kullanabilirsiniz.

YIKANMASI KOLAY : Hafiftir ve mutfak dolabınızda saklaması kolaydır. Kolay taşıma ve saklama için kompakt gövde.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar