Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 10 Jiletli Tıraş Usturası Siyah 713119

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 95 Adet
%65
TL177,95 TL62,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Plastik tutma bölgesi + paslanmaz çelik jilet bölgesi 
 
Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion olarak tasarladığımız, resimde yer alan SİYAH rengi, 10 ADET JİLET ve 19X5 CM ölçülerinde saklama/taşıma kutu hediyesiyle, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Tek kullanımlık bıçaklarla kullanılır. Düz ustura ile üstün bir tıraşın keyfini çıkarın. Tıraş makinemiz, değiştirilebilir bıçakları ile uzun süreli kullanım içindir. Bıçak köreldiğinde, yeni bir tıraş için değiştirin. Eski tip güvenli tıraş makinelerine kıyasla daha kesin, kontrollü tıraş.

Azaltılmış kıl, çentik ve enfeksiyon tehlikesi.
Pahalı kartuşları tekrar tekrar satın almadığınız için malzemelere daha az para harcanır.
Son derece güvenli tıraş makinesi size daha hassas bir tıraş sağlarken, açık bıçak, tıraş şeklinizde olağanüstü bir kontrole sahip olmanızı sağlar. Pürüzsüz kayma ve doğruluk, size daha az çentik ve kesik ile bir tıraş sağlayacaktır. Tasarımımız, antik ve modernin iyi bir karışımıdır ve her yaşa ve nesile hitap eder. Güçlü sertleştirilmiş plastik sap, en mükemmel tıraş deneyimi sırasında mükemmel bir tutuş sağlar.
Bu birinci sınıf ustura, mükemmel, yakın tıraş ve şekillendirme için her markanın bıçaklarıyla kusursuz uyumlu düz tıraş makinesidir.
Kişisel ve Profesyonel Kullanım: Kıvırcık, sert, içe uzamış saçlar ve sakallar için de uygundur, güvenli tıraş makinelerine göre daha yakın, pürüzsüz tıraş sağlar, sakal şekillendirir, temiz tıraş sağlar.

Katlanabilir, plastik tutma bölümü olan, paslanmaz çelik usturadır

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar