Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Wangsness 4 Tip Kavanoz Şişe Açacağı 717197

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP DIAMOND Bu ONESTEP DIAMOND ürününden sepetinize 6 adet eklerseniz %10 ,50 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Materyal : PP Tasarım, sertleştirilmiş plastik dış gövde ve iç kauçuk destekler

Adet : 1

Ölçüler :  22,5 x 9 cm 

4'Ü 1 ARADA TASARIM - 4 farklı boyutta şişe veya kavanozu hızlı ve kolay bir şekilde açmanıza yardımcı olur. Farklı şişe kapakları, şişe kapakları, kavanoz kapakları, fasulye kutuları, turşu kapakları, gazlı içecekler ve meşrubat kapakları vb.

KULLANIMI KOLAY - Açıcıyı doğru boyutta kapağa yerleştirin, ardından çevirin ve çevirin. Çocuklar ve yaşlılar için kullanımı kolaydır.

ORTAK ARAÇLAR - Çocuklar, yaşlılar, zayıf eller, artritikler için mükemmeldir. Herkesin günlük kullanımı için bile uygun, kavanoz veya şişeleri kolayca ve zahmetsizce açar.

ANTI-SLIP - ERGONOMİ VE KAYMAZ TASARIM: Dış katman dayanıklı PP malzemeden üretilmiştir ve içbükey tasarım, elinizin kaymasını önler. Kolay kullanım için Ergonomik Tasarım ve açıcı ile kapak/el arasında sağlam bir tutuş sağlar. Kaymaz saplar ıslakken bile güvenliği sağlar, zayıf eller için ideal kavanoz açıcılar

GELİŞTİRİLMİŞ KAVRAMA - İç katmandaki yumuşak TRP kauçuğu kapağa sıkıca oturacak ve kapağı açmak için gücü ve kararlılığı artıracaktır.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar