Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Brianza 115 mm Zımpara Polisaj Taşlama Tabanı 716173

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 2 Adet
%66
TL175,95 TL60,11


Aynı Gün Kargo
Tükenmek Üzere

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR. Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

Ölçüler : 115 mm taban çapı - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

GENİŞ KULLANIM ALANI :

Hafif ve dayanıklıdır, zımparalama, parlatma taşı, mobilya, ahşap ürün, Oto Boya Servisleri, Car Care Servisleri, Marin sektörü, Mobilya sektörü, Fiberglas, Akrilik banyo ve mutfak üreticileri, Pasta ve cila kullanılan her yer. vb alanlarda kullanılabilir.

"CIRT" tabanlı pasta cila,cila,zımpara vb malzemeler yapıştırılması içindir.
Polisaj makinesi ile beraber kullanılır.
Mikro cırt cırt bağlantı sistemi ile yüksek hızlı, hızlı ve kolay disk değiştirme imkanı sunar.
KULLANIM : Destek pedi, açılı taşlamalarda, tezgah taşlama makinelerinde, elektrikli matkaplarda ve diğer pnömatik ve elektrikli aletlerde kullanım için zımpara kağıtları veya parlatma pedleri ile kullanılır. Ahşap ürünler, otomobiller, metal ürünler ve zemin ve duvar parlatma için yaygın olarak kullanılır.
MATERYAL : PP malzeme dayanıklıdır ve çatlaması kolay değildir, -20°C düşük sıcaklığa dayanıklıdır. Yüksek tokluk yastığı ve özel şekilli işleme yüzeyi daha kapsamlı bir şekilde oturur ve iyi hava geçirgenliğine sahiptir.
ÖZELLİKLER : Kanca ve Döngü desteği hızlı ve kolay bir şekilde değiştirilebilir, güçlü yapışma özelliğine sahiptir. Yapıştırma plakasının kancaları sıkı bir şekilde düzenlenmiştir, dağıtım doludur ve düzgündür, gevşemesi ve kayması kolay değildir.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.


Bunları da aldılar