Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Brionvega 33 Uçlu Torklu Lokma Seti 716185

TL270,95


Aynı Gün Kargo
Tükenmek Üzere
Üzgünüz Kampanya İçin Yeterli Stok Mevcut Değildir.

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR. Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

Materyal : 

Ne alacaksınız ? : 

GENİŞ KULLANIM ALANI :

Soket Anahtarı Seti, araba, bisiklet, sıhhi tesisat, kiler ve diğer mekanik gereksinimlerinizi tamir etmek için oto garajları ve mühendislik atölyeleri veya ev tabanlı hızlı ihtiyaçlarınız için kullanışlı bir alet takımıdır.

Evdeki onarımlar bazen hiç bitmez ve doğru zamanda doğru araçları bulmak her zaman büyük bir sorundur! Ev Tipi lokma Araç Takımı ile, neredeyse her zaman iş için doğru araca sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz!

Çok kullanışlı bir paslanmaz çelik tornavida setidir. Bu kompakt tornavida seti, taşıması ve saklaması kolay tek bir kutuya düzgün bir şekilde yerleştirilmiştir, böylece parçaları kaybetme veya evin her yerinde bırakma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz! Eşsiz Özellikler Rahat plastik tutma sapı için 34 farklı kafa tipine sahip bu benzersiz tornavida seti size sınırsız çalışma seçeneği sunar.

UYGUN DEPOLAMA - Bu kit, kompakt, sert plastik bir kutu içinde gelir, böylece bu seti aracınızda, evinizde, depoda, karavanınızda veya ofisinizde tutabilirsiniz. Çanta ayrıca, kitinize hızlı erişim için bir taşıma sapına sahiptir.

DAYANIKLI - Soketler ve her iki tutamak, dövme çelikten yapılmıştır ve korozyona ve aşınmaya dayanıklı bir krom vanadyum kaplama ile kaplanmıştır, bu da aletlerinizin uzun yıllar dayanmasını sağlar.

ÇİFT ÖLÇÜMLER- Bu setin hem metrik hem de standart boyutlu soketleri vardır. Bu nedenle ister bir çamaşır makinesini tamir ediyor olun ister hazır mobilya monte ediyor olun, çalışmak için doğru boyutta uca sahip olacaksınız.

İKİ KOL - Bu anahtar setinin iki farklı kolu vardır: geleneksel bir cırcırlı tutma kolu ve yalıtımlı bir somun sürücü kolu. Cırcırlı tutamak cıvataları gevşetmek için kullanılabilirken, somun sürücüsü küçük alanlarda ve hassas işler için mükemmeldir.
Otomobiller, bisikletler ve ev aletleri için kullanılabilecek çok çeşitli UÇLAR içerir. Bu lokmalar ve anahtarlar metrik bağlantı elemanlarını kavrayabilir, daha fazla güvenlik için kaymayı azaltır ve onlara zarar vermeyi neredeyse imkansız hale getirir. Kompakt set, sağlam bir taşıma çantası içinde gelir.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.


Bunları da aldılar