Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Güvenli Çelik Bıçaklı Karton Ambalaj Paket Açıcı 716375

Son 7 Günde Satılan : 3 Adet
%60
TL96,95 TL38,95


Aynı Gün Kargo
Tükenmek Üzere

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Renk örnek sarı veya kırmızı renkler gönderilebilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.


Ne alacaksınız ? : 1 adet ana ünite + 2 bıçak

Ölçüler : U 20 CM x KESİCİ GENİŞLİĞİ 7 CM - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Ofis, ev, atölye, depoda Paket, karton kutu, karton, zarf, mektup, film, kayış ve streç film için mükemmel kesici alet.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Değiştirilebilir bıçak özeliği


KESKİN VE DAYANIKLI: Yüksek mukavemet ve dayanıklılığa sahip sertleştirilmiş ABS Plastikten yapılmıştır. Paslanmaz çelik bıçaklar keskin ve dayanıklıdır.

ÇOK YÖNLÜ GÜVENLİK: Gömme bıçak güvenli kesim sağlar. Tasarım, işyerinde veya evde yaralanmaları ve ürün hasarlarını ortadan kaldırır.

Kutu kesici gömme gizli bıçak, kesik, yırtılma, delinme ve diğer yaralanma riskini azaltmaya yardımcı olur. Parmaklarınızı keskinliğe karşı %100 güvende tutmak için tasarlanmıştır. Ayrıca paket içeriğinizi hasardan korumak için hassas ve ideal kesme açısı.

Paslanmaz çelik bıçaklar güçlü, keskin ve temizlenmesi kolaydır.

Entegre bant ayırıcı, tek harekette bandı delip keser. Tek/çift duvar oluklarını kesen optimize edilmiş kesme derinliği. Kafanın plastik ucu bandı delmek için tasarlanmıştır.

Sadece 16.6g ağırlığındaki güvenlik açma bıçağı hafif ve kompakttır, basit ve kullanımı kolaydır. Kolay saklama için kuyruk asma deliği mevcuttur.. Rahat tutma yeri, oluk tasarımı sürtünmeyi artırır.

Orta kısmın güvenli mini kapak içerisinde 1 adet yedek bıçağıyla gönderlir. Yedek bıçak ihtiyacı “BARKOD : 7430000716299 ÜRÜN İSMİ : MasterCare Halı Falçatası Katlanabilir Maket Bıçağı 10 lu Yedek 716299” ürününe bakılabilir. Bu bıçaklar piyasada rahatlıkla bulunabilir özeliktedir.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.



DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.




Bunları da aldılar