Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion SnrLenti Ağaç Bitki Çiçek Budama Makası 716707

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 215 Adet
%58
TL179,95 TL76,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Materyal : Silikon kaplama tutma bölgesi, Karbon alaşım çelik makas

Ölçüler : 20 cm uzunluk - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

BUDAMA ve KESME : Çalılarıızı, bitkilerinizi, çiçeklerinizi ve ağaçları kesmek, jilet keskinliğinde sertleştirilmiş karbon çelik bıçaklar ve rahat tutuş sayesinde kolaydır. Küçük-büyük boy eller için idealdir.

DAYANIKLI YAPI: Sertleştirilmiş çelik, daha hızlı, daha güzel ve daha sağlıklı çevre düzenlemesi için dalları ve ince dalları hızla kesen pürüzsüz, keskin, eşit kesimler üretir. Gömülü yay, elinizi ve bileğinizi koruyacak olan kesme işleminize duyarlı ve rahat bir sıçrama sağlar. Yay, el yorgunluğunu azaltmak için her kesimden sonra bıçakları nazikçe açar. Güçlü ve aşındırıcı dirençli ultra ince parlatma teknolojisine sahip yüksek karbonlu çelikten üretilmiştir, bıçaklar uzun süre keskin kalacaktır

ERGONOMİK TASARIM: Maksimum konfor için tasarlanmış Kaymaz Yumuşak Tutma Sapları, bu makaslar bahçe işlerinizi konforlu hale getirir, böylece kabarcıklar veya nasırlar olmadan saatlerce hobinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Profesyonel, keskin ve güvenilir bir hasat makası, zahmetsiz ve hassas kesim sağlar, bahçenizin tadını çıkarırken daha az enerji gerektirir

YAPIŞKAN SAP YOK: Özel sap oluğu tasarımı, makasınızın yapışmamasını sağlar. Bıçaklar ve kauçuk kulpların temizlenmesi son derece kolaydır ve neredeyse hiç bakım gerektirmez. Çok güvenli açma/kapama klipsli kapatma sistemi ile kolay ve güvenli bir şekilde saklanırlar.

KULLANIMI KOLAY: Ağaç dallarınız da rahatlıkla kesebilir. Mandallar sıkışmaz, Bu budayıcıların üstün, uzun ömürlü performans ve mükemmel performans sunacağına güvenebilirsiniz.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 



Bunları da aldılar