Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Bambu Kapaklı Kavanoz Bardak 350 ml 718384

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 96 Adet
%54
TL179,95 TL83,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


NEYE SAHİP OLACAKSINIZ ? 1 adet, 350 ml kapasiteli, SIZDIRMAK KAPAKLI , kavanoz model, % 100 cam ve bambu kapaklı, TransForMacion olarak tasarladığımız, ürünü gönderiyoruz. Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. /strong>

Ürüne pipet dahil değildir.

DAYANIKLI ve GÜVENLİ: Yüksek kaliteli dayanıklı şeffaf Kurşunsuz camdan yapılmıştır. Uzun süre güvenle kullanılabilir. Bu kalın şeffaf cam, -20 ile 99D arasındaki sıcaklık farkındaki ani değişikliklere dayanabilir ve bu da onları bulaşık makinesinde yıkanabilir hale getirir.

ÇOK AMAÇLI: Kavanoz şeklindeki bardaklar, her durum ve sıcak ve soğuk içecekler için harika, Aileler, mutfak, kafeler, barlar ve restoranlar tarafından çok sevilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Güvenle satın alabilirsiniz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


 



Bunları da aldılar