Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Banyo Sırt Fırçası Silikon Nuage Design PEMBE 718315

ONESTEP SILVER Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


NEYE SAHİP OLACAKSINIZ ? 1 ADET, PEMBE renk, 41 cm uzunluğunda, silikon, plastik saplı, TransForMacion Nuage Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz.Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Ürün Özelikleri :

CANLANDIRICI : Duş almadan hemen önce günlük rutininize bu kuru fırça ile bir sabah seansı ekleyin ve sadece bir spada alabileceğiniz türden bir bakımla cildinizi gençleştirirken farkı hissedin. Ayaklardan omuzlara kadar bu vücut fırçası, lenf düğümlerinizi uyarmaya, kan akışını iyileştirmeye, toksinleri yok etmeye ve cildinizi başka hiçbir şeyin yapamayacağı şekilde pul pul dökmeye yardımcı olur.


HER YERDE :  İster kollarınızı ve uyluklarınızı fırçalamak için, ister sırtınızdaki ölü deriyİ TEMİZLEMEK için ergonomik sapı kullanın, bu banyo fırçası cildinizin sabunlardan, kremlerden, duş jellerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlayan eksiksiz bir kuru cilt bakım çözümüdür.

SELÜLİTLE MÜCADELE: Kilo veriyor olsanız bile inatçı selülit cildinizin yaşını veya ötesinde görünmesini sağlayabilir. Bu lenfatik drenajlı kuru vücut fırçası, selüliti ezmeye, fasyayı kırmaya ve cildinizi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olabilir, böylece duştan her seferinde ışıltılı bir görünüm elde edersiniz.

KOLAY KULLANIM : Banyo fırçasını ılık suyla ıslatın ve zengin köpük elde etmek için biraz duş jeli uygulayın. Tüm vücudunuzu nazikçe fırçalayın. Kullandıktan sonra iyice durulayın, kuru ve havalandırılmış bir yere asın, küflenmeyi önleyin, bakteri üremesini azaltın ve servis ömrünü uzatın.

RAHAT BOYUT: : Sapın uzunluğu 41 cm X fırça 12 x 6 cm'dir, bu da sırtınızı kolayca temizlemenizi ve masaj yapmanızı sağlar. Silikon yüksekliği 2 cm olup kuru fırçalama veya duş jeli için kullanılabilir.

GENİŞ UYGULAMALAR : Hassas ciltler, kuru ciltler ve yağlı ciltler dahil her cilt tipi için uygundur. Ölü deriyi ve toksinleri çıkarabilir ve dolaşımı, hormonu, yağ üreten bezleri ve lenf sistemini uyarabilirler.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar