Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Sakal Saç Fön Fırçası Ahşap Baxter Design 716294

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 84 Adet
%59
TL109,95 TL45,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Ahşap sap, YÜKSEK ısıya dayanıklı esnek FIRÇA

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Boxter Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz.Fırça kılları stok durumuna göre SİYAH-KAHVERENGİ gönderilebilir.

Ölçüler : 21 cm x 5 cm genişlik -

 

1 CM uzunluktaki sakaldan 30 cm uzunluktaki sakala kadar kullanıma uygun tasarlandı. Sakalınızı tararken müthiş keyif alacabileceğiniz eşsiz, 150 fırça deliğinde, her yuva da 30 adet kıl kullanıldı . Taradıkça taramak isteyeceksiniz
 
Kolayca Pürüzsüzleştirir ve Şekillendirir.
Kalıntıları ve Kepeği Temizler.
Tüm Sakal Stilleri için Çalışır.
Her uzunluktaki sakalları taramak, şekillendirmek v için idealdir. Sentetik fırçaların aksine, sert, doğal kıllar sakala tutunur ve eşit şekilde dağıtır, en zorlu düğümleri bile çözer. 

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar