Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Blanc 3 Modelli Protez Takma Tırnak Kesici 717019

TL77,95


SUPERONSTEP
ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :
Materyal : Paslanmaz Çelik

Adet : 1

Ölçüler :

GENİŞ KULLANIM ALANI : Akrilik tırnakları, jel tırnakları, takma tırnakları, yapay tırnakları, takma tırnakları vb. kesmek için kullanılır.

Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış profesyonel akrilik tırnak makası - uzun süre dayanacak kadar keskin olduğundan emin olabilirsiniz. Akrilik tırnak makası hafiftir, ergonomik olarak tasarlanmış sap ile kullanımı rahattır. Ayrıca paslanmaz yay uzun süre kullanılabilecek kadar güçlüdür.

FARKLI KESİM STİLLERİ : U-şekilli ayar bıçağına sahiptir: iyi kesebilir, düz kesim, yuvarlak kesim, kesim açısını ayarlayarak tırnaklarınıza uyacak şekilde farklı şekiller kesebilir.

Tırnak ucu düzeltici profesyonel tırnak aletleridir: ister manikür salonu, manikür dükkanı veya evde kişisel tırnak sanatı için olsun, farklı boyutlardaki takma tırnakları hızla keserek zamandan tasarruf edebilirsiniz.

KOLAY KULLANIM : :Kompakt ve profesyonel, Akrilik tırnak kesme makinesinin taşınması kolaydır ve onu çıkarmak için taşınabilir. Tırnak sanatını sevenler için veya ev kullanımı ve salon kullanımı için idealdir. Tırnak sanatınızı her zaman her yerde yapabilirsiniz.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar