Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Cam Küllük 4 LÜ Pinien Design 718421

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP DIAMOND Bu ONESTEP DIAMOND ürününden sepetinize 6 adet eklerseniz %10 ,50 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Materyal : %100 Cam 

Adet : 4 

Ölçüler : 10 X 3 CM

Renk : Kristal renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız

DAYANIKLI MALZEME : Bu küllükler, sağlam ve dayanıklı, kaliteli cam materyalden apılmıştır. Plastik gibi kokmazlar. Mükemmel işçilik sayesinde yüzey pürüzsüz ve parlaktır. Temizlemesi çok kolay, aşınmaya dayanıklıdır. Ömür boyu hizmet süresi vardır.

ÇOK ALANDA KULLANIM : İç ve dış mekanlarda kullanılabilir. Hem sigara içenler hem de içmeyenler için uygundur. Sigara içmeyenler için, sigara içen ziyaretçileriniz olduğunda bunlar büyük bir rol oynayacaktır. Ayrıca masa üzerinde küçük bir küllük  olabilir ve kullanılmadığında saklaması kolay ve kullanışlıdır. Veranda, havuz, oturma odası, bahçe, bar, otel, restoran vb. için uygundur.

İKİ KÜLLÜK Bu sette 4 adet küllük var, bunları evinizin her yerine dağıtabilirsiniz, böylece her zaman yanınızda olur, etrafta dolaşıp aramakla uğraşmanıza gerek kalmaz. Onları ihtiyacınız olan her yere yerleştirebilirsiniz.

MÜKEMMEL BOYUT : Bu kül tablasının çapı 10 cm'dir, sigara külü, puro külü ve pipo tütünü külü tutabilir. 3cm yüksekliği ile rüzgar olduğunda kül ve sigara izmaritlerini içeride tutabilir. Bu kül tablaları hafif ve taşınabilirdir,  masa üstünde duracak kadar kalındır, etrafta kaymaz veya masa yüzeyinizi çizmez.

DÜŞÜNCELİ TASARIM : Bu küllük, 4 U-şekilli oluk ile tasarlanmıştır. Molaya ihtiyacınız varsa veya elinizde bir şey varsa sigaranızı oluğa bırakabilirsiniz. Bir parti olduğunda arkadaşlarınızla birlikte sigara içip dinlenebilmeniz için 4 oluk vardır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar