Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Dondurma Meybuz Kalıbı 8 Adet Bovezzo Design 718393

ONESTEP DIAMOND Son 7 Günde Satılan : 317 Adet
%40
TL124,95 TL74,95


ONESTEP DIAMOND Bu ONESTEP DIAMOND ürününden sepetinize 6 adet eklerseniz %10 ,50 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


NEYE SAHİP OLACAKSINIZ ? 8 ADET, TransForMacion Bovezzo Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz. Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. /strong>

Ürün Özellikleri :

BPA ve diğer zararlı maddeler içermeyen 5 no plastiktir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Kendi dondurmamı kendim yaparım diyorsanız, işte tam da aradığınız ürün. Meybuz Dondurma Kalıpları İle Pratik Bir Şekilde Dondurma Yapacaksınız.

Şimdi çocukluğunuza dönün! Okul kapısında aldığınız ve bayıla bayıla yediğiniz meybuzları hatırlayın! Meybuz dondurma kalıplarıyla katkı maddesi içermeden kendi Meybuzlarınızı kendiniz yapın!
Meyve püresi ya da meyve sularını doldurup buzluğa atın. İşte bu kadar basit

Rondodan geçirdiğiniz meyve pürelerini hazır meyve sularıyla biraz tatlandırıp inanılmaz güzel sonuçlar alabilirsiniz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar