Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Gece Lambası Ledli On/Off 718433

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


 Ürün Özellikleri :

Göz Koruma :  Işığı yayarken gözünüzü rahatsız edecek freknasları engeller

Manuel Açma/Kapama : Manuel açma/kapama düğmesi, kullanımı kolay, perdeli veya küçük pencereli banyo veya yatak odası için esneklik sunar, gece gündüz açık kalan sensörlü gece ışıklarına elveda deyin.

Tasarruflu Enerji Verimli Led Işık : Yeterli miktarda titreşimsiz aydınlatma sağlar, herhangi bir alana ev gibi bir karşılama atmosferi katar, gece yarısı uyandığınızda sizi rahatsız etmez.

Ampul değiştirme olmadan 3 W (4LED), 50000 saate kadar uzun kullanım ömrü, size kolaylık ve mutluluk getirirken size çok para kazandırır.

İnce ve Kompakt Tasarım : Yerden tasarruf sağlayan tasarım herhangi bir standart priz için mükemmeldir. Klasik tasarım, her türlü ev dekorunu tamamlar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Güvenle satın alabilirsiniz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


 



Bunları da aldılar