Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Intondo Spor El ve Ayak Bilekliği Bandajı 716796

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın



2 kata kadar genişleyen esnek tasarım


Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki MAVİ Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Neopren

Ne alacaksınız ? : 1 çift sağ/sol

Ölçüler : 20 cm x 9 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Erkek veya Bayanlar, EL VE AYAK BİLEĞİNE UYGUN, Basketbol, ​​Crossfit, Futbol, Yürüyüş, Koşu, Tenis, Voleybol ve daha fazlası dahil olmak üzere ayak bileği hareketi gerektiren her türlü aktivite için mükemmel uyum sağlar! En yüksek performansınızı ve tüm bacak hareketlerinizi korurken olağanüstü ayak bileği desteğinin keyfini çıkarabileceksiniz!

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Kan dolaşımını iyileştirmeye yardımcı olan yenilikçi bir ekipman parçası. Yoğun egzersiz, koşu, futbol, ​​ağırlık kaldırma, yürüyüş, diğer fiziksel aktiviteler gibi her türlü spor aktivitesi için kullanılabilir.


YÜKSEK KALİTE NEFES ALABİLİR ELASTİK MALZEME -Lateks içermeyen neopren ile yapılmıştır, yalnızca gerekli sıkıştırmayı sağlamak için değil, aynı zamanda titizlikle yapılmış şekliyle ayaklarınızı kuru, rahat ve kokusuz tutmanızı sağlar.

AÇIK TOPUK TASARIMI : Ekstra kavrama için yeni bir özellik, kaymayı önlemek için bileği mükemmel şekilde yerinde tutar, böylece açık topuk ile aynı anda ayak bileği yaralanmaları ve burkulma riskini en aza indirir tam bir hareket yelpazesine ve inanılmaz esnekliğe izin veren tasarım.

OLAĞANÜSTÜ KORUMA: Ayak bileği ekleminize eşit basınç uygulayar.

PREMIUM KALİTE: Hareket kabiliyetinizden ödün vermeden üstün destek, rahatlık ve rahatlık sağlamak için üretilmiştir. Sıkı, vücuda oturan ve nefes alabilen sıkıştırma kumaşı, aktiviteden bağımsız olarak eklem stabilitesini korur, kan dolaşımını iyileştirmeye yardımcı olur ve neopren desteklerde yaygın olan kaşıntıyı önler. Hızlı teri emer ve ayaklarınızı kuru ve kokusuz tutar, saatlerce sürekli kullanım sağlar!

NEFES KESİCİ TASARIM VE MÜKEMMEL UYUM: İster etli bilekleriniz olsun, ister biraz ince olun, farklı eklemlere uyan Özel örgü teknik tasarımıyla size uygun bir modelimiz var.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 



Bunları da aldılar