Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Oje Parmak Ayırıcı 44 Çift Lataille 717254

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 115 Adet
%51
TL113,95 TL55,30


ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki BEYAZ Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Materyal : Köpük

Adet : 44 çift

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : el veya ayak parmaklarında, oje, polish, protez tırnak uygulamalarında vb kullanılabilir

GENİŞ KULLANIM ALANI : Yumuşak, esnek parmak ayırıcılarımız, ev pedikürleri için olmazsa olmazdır. Ayırıcı, oje uygulamadından sonra kururken el/ ayak parmaklarınızın birbirine değmesini engeller. Ayrıca ayak tırnaklarınızı kesmeyi ve törpülemeyi kolaylaştırabilir ve üst üste binen ayak parmakları için geçici ağrı kesici sağlayabilirler.

KOLAY KULLANIM : Parmak ayırıcıları, bütün kısım ayağınızın altında kalacak şekilde 5 parmağınızın her birinin arasına yerleştirin.Unisex tasarımı hem erkekler hem de kadınlar için çoğu ayağa uyar. Ayrıca lateks içermezler, bu da onları alerji dostu ve hassas ciltler için mükemmel yapar.

TEKRAR KULLANILABİLİR : Ortalama her bir parça 3 kez kullanılabilir ve bu da size tasarruf sağlar

YUMUŞAK : Birinci sınıf köpükten yapılmıştır, yumuşak ve esnek olmasını sağlar. Cilde karşı naziktir ve ağrıyı önler. Premium köpük malzeme, ultra yumuşak ve rahat dokunuş hissi verir. Pedikür yapmak veya parmak veya ayak parmaklarıyla ayrı ayrı kolayca tırnak sanatı yapmak için uygundur


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar