Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Masaj Destekli Saç Yıkama Fırçası Silikon Absolute Design 718411

TL59,95


ONESTEP SILVER SEPETTE ANINDA %5 İNDİRİM. 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : %100 Silikon

Adet : 2

Ölçüler : 9,5 x 7,15 cm

Renk : Renkler değişkenlik gösterebilir

Tasarım TransForMacion Absolute Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz.


ERGONOMİK TASARIM : Elinize uyması için ergonomik kavrama saplı Saç Derisi bakım fırçası, saç derisi için tasarlanmıştır. Kafa derisi kaslarını gevşetmek ve kafa derisi yıkayıcı ile stresi azaltmak için günlük kullanım. Bu yumuşak şampuan fırçasıyla duş almak, saçınızı ve saç derinizi eskisinden daha temiz hale getirir. Yumuşak ve kaliteli saç fırçası size keyifli bir yıkama deneyimi sunar Ergonomik tasarımı avucunuza tam oturur ve tutması kolaydır.

ÇOK FONKSİYONLU : Yumuşak kalın silikon çıkıntalara sahip kafa derisi masajı yapın, kan dolaşımını teşvik edin, saçınızın köklerini derinlemesine temizleyin ve güçlendirin

SAÇ DERİSİNİ SAĞLIKLI TUTUN : Kuru veya ıslak saçların yanı sıra tüm saç tiplerinde günlük kullanım için mükemmel saç derisi fırçası, saçınızı ve saç derinizi sağlıklı tutun. Baş masajı, saçlarınızın köklerini güçlendirmeye ve saç derisi sağlığına yardımcı olur. Günlük iş stresinden sonra duşta kendinize hafif bir baş masajı yapmak, kendinizi rahatlatmanın ve stres atmanın kolay bir yolu, saç köklerinizi harekete geçirin.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Kadınlar, erkekler, çocuklar ve hatta evcil hayvanlar için uygundur

KOLAY TUTUŞ : Kolay tutuş için ergonomik tasarımlı sap (sol veya sağ el),

GÜÇLÜ TEMİZLEME YETENEĞİ : Bu şampuan fırçasını saçı veya duşu temizlemek için kullandığınızda, saç deriniz duşta çok daha temiz hissedecek, kepeği gidermek ve sertleşmiş serumu, jöle veya saç spreylerini ve kiri çıkarmak için iyi olacaktır. Ayrıca saç derisini uyararak saç dökülmesini önler ve saçların uzamasına yardımcı olur.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar