Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Pianca 2 Katlı Yemek Kabı PUDRA GRİ 717974

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Renk : TransForMacion markamızla Pianca Dizayn tasarladık ve resimdeki PUDRA Dış yüzey + Gri Kapak + Gri Kaşık Çatal Renk/tasarımı birebir rengine göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : BPA içermeyen NO:5 Plastikten gıdaya uygun 

Adet : 1

Ölçüler : 16 x 8,5 x 10 cm

GENİŞ KULLANIM ALANI : Ofis çalışanları, seyahat edenler, diyet yapanlar, kamp, çocuklar, lise ve üniversite okuyanlar ve bir çok alanda! ,

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 2 katlı ve birbirine karışmaz. Aynı zamanda saklama kabı olarak da kullanılabilir

Günlük kullanımda güvenlidir. Her gün lezzetli yemeklerin tadını çıkarabileceğinizden emin olun. Tost, sandviç, domates, yumurta, müsli, meyve ! istediğinizi koyun

Öğle yemeğinizi taşımak için tasarladığımız bir Walker kutusuna ihtiyacınız olduğunu anlıyoruz. Not: Walker, çorba taşımak için uygun değildir. Sadece yiyecek taşımak içindir.

2 KATLI : Öğle yemeğiniz için farklı türde yiyecekler getirebileceğinizi biliyoruz. Ayırma tasarımı gerçekten önemlidir. Müşterilerimizin çoğuna göre 2 katlı ayrı bölmeli beslenme çantası en mantıklı tasarımdır.

TAŞIMASI KOLAY : Küçük ve taşıması kolay.  . Sızıntı endişesi duymadan kolayca çantanıza koyabilirsiniz. Meşgul ofis çalışanları veya seyahat eden insanlar için gerçekten uygundur.

BÜYÜK KAPASİTE VE TAŞINABİLİR: Hem büyük kapasite hem de hafiflik sağlayan 900 ml (400+500 0ml) walker kutusu tasarımı. Bu, sağlıklı yiyecekleri paketlemek için en iyi yiyecek saklama kaplarıdır.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar