Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Savino 4 Adet Ayarlanabilir Sıkıştırmalı Gözlük İpi 718189

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 28 Adet
%52
TL94,95 TL45,95


ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Renk SİYAH birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Ne alacaksınız ? : 4 adet gözlük kordunu (gözlük ürüne dahil değildir)

Ölçüler : 60 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI :Taşınabilir. inanılmaz esneklik, gözlükler gözlük kutusunda tutulurken mükemmel bir saklama sağlar. Ofis çalışanları, Balık tutma, yelkencilik, kürek çekme, yürüyüş, avcılık, atıcılık, koşma, bisiklete binme, araba kullanma, motosiklet-bisiklet kullananlar vb

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Gözlüğünüzün ucuna(şakak kısmına gelen yer) KORDON ucundaki kısım geçirilerek kullanılır ve burayı sıkıca kavrar

AKTİF İNSANLAR İÇİN :Bu gözlük bandı, gözlük veya güneş gözlüğü sahibi olan herkes için idealdir. Güneş gözlüğü kordonu, güzelliği ve stili işlevsellikle birleştiren siyah renkte mevcuttur.

GÖZLÜĞÜ YERİNDE TUTUN :Boyun askısı 37 cm uzunluğundadır ve istediğiniz kadar sıkı veya gevşek bir şekilde ayarlanabilen siyah kaymaz düğmeyle gönderilir. Uçlardaki tüpler, sıkıldığında gözlükleri başa sabitlemek için şakakları sıkıca kavrar. Boyun bağı tarzı gözlük tutucuyu kullanmadığınız zamanlarda boynunuza asın ve güneş gözlüklerinizi bir daha asla kaybetmezsiniz.

KONFORLU, DAYANIKLI, AYARLANABİLİR: Gözlük ipi , güçlü ve yıpranmayan maksimum güç ve streç için yüksek kaliteli naylon ve spandeks karışımı malzemeden yapılmıştır. Yumuşak malzeme ve hafif tasarım doğal olarak rahattır, bu nedenle hassas cilde sahip kişiler için güvenlidir. Sadece moda gözlük aksesuarı değil, aynı zamanda tamamen pratiktirler.

TEK BEDEN HERKESE UYGUN : Her gözlük tutucusu, kafa şeklinize ve bedeninize daha iyi uyması için sıkmak veya gevşetmek için ipte kolayca yukarı ve aşağı kaydırılabilen yuvarlak bir plastik ayarlayıcıya sahiptir ve dokuma elastik bant malzemesi, esnemesini sağlar Bu aynı zamanda gözlük tutucu kayışının bebekten çocuklara ve yetişkinlere kadar her yaş için uygun olduğu anlamına gelir.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar