Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Stor Perde Siyah Manila Design 718412

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Materyal : PVC

Adet : 1

Ölçüler : 58 x 125 cm

Renk : SİYAH renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız

Tasarım TransForMacion Manila Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz.


3 Vantuzlu Stor Perde: Malzeme yumuşak ve dayanıklı PVC'den imal edilmiş olup, yüzeyi çizilmez, ve %90 gölgeleme oranına sahip bir kaplamaya sahiptir. İç ortam sıcaklığını azaltabilir ve sıcak havalarda kullanım için çok uygun olan tasarıma sahiptir.

UV Koruması: Siz, aileniz veya çocuklarınız için optimum mahremiyet ve uyku koruması için ısı transferini azaltarak ve iç mekan sıcaklıklarını soğuk tutarak sert ve zararlı UV ışınlarının çoğunu engellemeye yardımcı olur.

Geri Çekilebilir Tasarım: Stor perdeler her boyuttaki pencereye sığabilir, ihtiyaçlarınıza göre en iyi güneş ışığını ve mahremiyet korumasını sağlamak için pencerenin üstüne, altına veya ortasına herhangi bir yüksekliğe yerleştirilebilir. Taşınabilir ve saklaması kolay.

Kolay Kurulum: Vantuz montajı hızlı ve kolaydır. İşlemin tamamlanması sadece birkaç dakika sürer, montaj delme veya karmaşık yapıştırıcı gerektirmez, vantuzları sabitleyerek cama sıkıca tutturulur. Bu nedenle perde, iz ve hasar bırakmadan pencereden çıkarılabilir.

Geniş uygulama yelpazesi: Yatak odaları, çalışma odaları, ofisler, mutfaklar, banyolar, tavan pencereleri, sürgülü kapılar, Fransız kapılar ve çatı pencereleri gibi gölgelemenin gerekli olduğu her yerde kullanılabilir. Bu portatif stor perde seyahat ve araba gölgesi için de uygundur.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar