Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 2 ADET 250 ml Boş Sprey Şişe 711683

ONESTEP PREMIUM Son 7 Günde Satılan : 63 Adet
%40
TL124,95 TL74,95


ONESTEP PREMIUM Bu ONESTEP PREMIUM ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 100 ve üzeri %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : PET

Adet / Renk / Tasarım :2 Adet,  resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 250 ml kapasite 

ÜSTÜN KALİTE - Bu BÜYÜK sprey şişeleri, yüksek kaliteli PET / plastikten yapılmıştır, dayanıklıdır, kırılması kolay değildir, yeniden doldurulabilir ve tekrar kullanılabilir. Ve bu boş şişeler ısıdan kırılmaya ve bükülmeye karşı dayanıklı olabilir.

ÇOKLU SPREY ŞİŞELERİ : Tüm kişisel ve ev ihtiyaçlarınız için mükemmel kullanılabilirliğe sahiptir. Bu plastik sprey şişeleri Evin etrafındaki temizlik solüsyonları, araba detaylandırma, temizlik dezenfekte, kuaförlük, buğulama ve sulama tesisleri, ütüleme, çamaşırhane, barbekü ve vücuda püskürtme vb, kolonya, dezenfekta n, çiçek suyunu ve diğer sıvıları buğulamak için idealdir. Sadece güvenle kullanın.

ETİKETLEME İÇİN ŞEFFAF : Şeffaf sprey şişeleri, ürünlerinizin kolayca görülebilmesini sağlar. Ve vidalı kapaklar, tüm ürünlerinizin sonsuz bir şekilde yeniden doldurulmasını sağlamak için kolayca açılır.

NEDEN ŞİŞELERİMİZİ SEÇMELİSİNİZ- Yeni tip kalınlaştırıcı PET malzeme, sprey şişelerinin daha şeffaf olmasını sağlar. Nano nozül tasarımı, spreyi temiz, ince ve homojen hale getirir. Şişenin ağzındaki sıkı tasarım ve ince çizgiler, şişenin sızmasını imkansız hale getirir. Ancak yine de seyahatlerinizde sorun yaşamamanız için kullanmadan önce bir miktar su doldurup sızıntı testi yapmanızı öneririz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar