Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

ModaCar Prime UV400 Gece Sürüş ve Sis Gözlüğü Özel Kutulu 713533

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 506 Adet
%53
TL243,95 TL114,95


ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


ModaCar Prime UV400 Gece Sürüş ve Sis Gözlüğü + Fermuarlı Gözlük Kutu + Gözlük Silme Bezi HEDİYESİYLE gönderilir.

 

UV 400 koruma içerir ve Sağlık bakanlığı onaylıdır. .
% 100 Metal çerçevedir.
Gündüz ve gece araç kullanımı, Kayak gözlüğü amaçlı vb kullanılabilir.
Işık ve far parlamalarını azaltan ve minimuma indirir.
Sarı renkli, özel kaplamalı lens ile üretilen sürücü gözlüğü, ışık parlamalarını azaltan, Avrupa ve Amerika'da genellikle sürücüler tarafından gece sürüşlerinde sıklıkla kullanılan özel bir üründür.
Grinin tonlarını ortaya çıKardığınız zaman, görüş alanı daha belirginleşir ve kontrast artar.
Özellikle gece sürüşlerinde kullanılan bu gözlüklerle, Karşıdan gelen araçların kuvvetli farlarının sebep olduğu göz kamaşması önemli oranda azaltılabilir, görüş seçiciliğinin artmasıyla daha güvenli ve rahat bir yolculuk sağlanır.
Ayrıca, araç kullanırken sisli ve yağmurlu havalarda da seçilmesi zor olan objeleri sürücü gözlükleriyle daha rahat görür ve ayırt edebiliriz.
Parlama Karşıtı (Sürücü gözlüğü) özelliği olan bu gözlükler, bir çok durumda görünen alanın daha iyi algılanmasını sağlar. Bu da kaza riskini azaltır.
Gündüz gerçekleşen parlamalar, su, sis, kum, Kar ve yol yüzeyi gibi yatay yüzeylerden ışığın yansımasıyla oluşur. Sürücü gözlüğü camı yüzeye gelen parlamaları, görüşü engellemeden emer.
Işık yansımasını azaltır ve kontrast hassasiyetini artırır.
Dışarıda aydınlıkta yapılan her türlü aktivite (araba kullanmak, balık tutmak, kayak, denize açılmak, yolculuk yapmak v.b.) Yansıyan ışığı süzer ve ışığın sudan yansımasını engeller.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar