Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 2 li Baharat Tuz Öğütücü Set Dees Dickerhoof Design 718752

TL132,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Cam + Çelik

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, SERAMİK DEĞİRMENLİ, TransForMacion Dees Dickerhoof Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 13 X 6.5 CM


TUZ VE BİBER DAHİL DEĞİLDİR.

Birinci Sınıf Paslanmaz Çelik Tuz ve Karabiber Öğütücü Seti, Doldurulabilir Tuz Değirmeni, Deniz Tuzu Değirmeni, kullanımdan sonra dağınık bir toz kalıntısı bırakmayacak, kolay kavranabilen kulplu bir kapağa sahiptir. Kavisli temperli cam malzeme tasarımı, sağlam ve uzun ömürlü olmanın yanı sıra mutfağınıza profesyonel bir hava katar.

TIKANMAYA DAYANIKLI VE AYARLANABİLİR UZUN SERAMİK DEĞİRMENİ: Ayarlanabilir Öğütücüye sahip bu değirmen ne kalın veya ince olmasını istediğinizi ayarlayabilmeniz için tamamen ayarlanabilir beş seviyeli bir öğütme değirmenine sahiptir.

PREMIUM PASLANMAZ ÇELİK KAPAK : Hava geçirmez bir sızdırmazlık sağlar. Tıkanmaya dayanıklı tuz ve karabiber öğütücü değirmeni, bu harika yeniden doldurulabilir tuz ve karabiber öğütücü seti ile hızlı ve zahmetsiz bükümler sağlar.

DOLDURMASI VE KULLANIMI KOLAY. Doldurulabilir Değirmenimiz 175 ML baharatı her gün taze ve kullanıma hazır tuttuğundan sık sık doldurmaya gerek yoktur!

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar