Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 2 li Kesme Tahtası Romeo Juliet 719349

TL175,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : % 100 Akasya Ağacı . El yapımı olduğundan renklerde hafif değişiklikler, parlaklıklar, kesimde ufak simetrik hatalar olabilir

Adet / Renk / Tasarım : 2 Boy, TransForMacion Romeo Juliet Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : KÜÇÜK BOY 26 X 13,5 CM KALINLIK 2 CM -  BÜYÜK BOY 33 X 17,5 KALINLIK 2 CM 


GENİŞ KULLANIM ALANI : Etleri, meyveleri ve sebzeleri dilimlemek ve her yemek hazırlığı için mükemmel olan Ahşap kesme tahtası. Bu ahşap tahta peynir, et, zeytin, ekmek ve diğer mezeler için servis tabağı olarak da kullanılabilir; ve ahşap doğrama tahtaları tutma sapına sahiptir, bu da tahtaları tezgahtan masaya taşımayı çok kolaylaştırır.

MALZEMELERİ ŞEF GİBİ KESİN: İster tüm aile için büyük bir yemek hazırlıyor olun, ister yemek pişirme sanatını öğrenin, ister sevdiklerinizi etkilemek için yeni tarifler hazırlamayı seviyor olun, Carter  bu düşünülerek tasarlanmıştır. Havuç, kereviz, brokoli, soğan, biber gibi meyve ve sebzeleri ve kırmızı eti, tavuk, buhar, et, balık ve çok daha fazlası gibi etleri kesmek/doğramak için mükemmeldirler. Temizlemesi kolaydır ve yıllarca dayanacak şekilde dayanıklıdırlar.

DOĞAL VE EŞSİZ : Akasya Ağacındam %100 el yapımı, her parçayı benzersiz kılar. Lekesiz güzel ahşap damar renkleri biraz değişebilir ve doğal ahşap yapı nedeniyle sıcaklığı, nemi ve kuruluğu etkileyebilir. Gerçekten doğal ahşap oldukları için renk ve doku resimden biraz farklı olabilir. Masanın üzerindeki orijinal doğal ve zarif Akasya Ağacı rengi, ev sahibinin lezzet duygusunu ortaya çıkarır.

SAĞLIKLI VE ÇOK YÖNLÜ : Dayanıklı ve test edilmiş, kaplamasız ham. Ters çevrilebilir tasarımıyla, Carter 'ın her iki tarafını da kullanmayı veya bozulmamış bir yüzey için başka bir yüzeyi temiz tutmayı mümkün ve kolay hale getirir. Bir tarafı sebze kesmek, diğer tarafı ekmek servisi ve hazırlanması, peynir, suşi, meyve, tatlı, sandviç ve her çeşit meze,

TEMİZLİĞİ KOLAY: Temizlemek için sabunlu su veya tuzlu su kullanın. Özellikle kullandıktan hemen sonra yıkarsanız, lekelere veya kokulara karşı doğası gereği dirençlidir.

BIÇAKLAR İÇİN İYİ: Carter kesme tahtası , bıçaklarınız için bir yatırımdır. Bıçak keskinliğini korumaya yardımcı olurlar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar