Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 48 mm Su Hava Yağ Kesici İzolasyon Bandı 8 Metre 718910

TL217,95


SUPERONSTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 



Ürün Özellikleri :

Materyal : %100 Butil + Kauçuk + Alüminyum Kaplama 

Ölçüler : 8 METRE UZUNLUK X 4.8 CM (48MM)  genişlik -  

GENİŞ KULLANIM ALANI :  Çatı sızıntıları, pencere sızdırmazlığı, karavan tentesi, oluklar, iniş çıkışları, tekneler, kişisel deniz taşıtları, kanolar, dış mekan ekipmanları, mobil evler, RV'S ve kampçılar, PVC ve sıhhi tesisat boruları, yağmurlama sistemleri, kapılar, duvarlar, dikişler, havalandırmalar, hava kanalları, HVAC sistemleri. UV ışınlarına dayanıklı, Korozyona dayanıklı. Metal, Plastik, Ahşap, Fiberglas, Tekstil ve Tuğlaların Tamiri için idealdir. Bu bütil sızdırmazlık bandı tuğla, beton, cam, fiberglas, ahşap, kaplanmış veya kaplanmamış metal, plastik, dar köşelerde kauçuk, anormal eğriler, pürüzlü ve çoğu pürüzlü yüzeylerde; Hava, su, toz, gres, yağ, buhar, nem, aşındırıcı kimyasal ve diğer sızıntıları durdurur; Bu bandı doğrudan ıslak ve yağlı nesneler üzerinde kullanmayın, bu da bağa zarar verebilir.


ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Ortalama kullanım ömrü 30 yıldır

Alüminyum bütil süper su geçirmez
Çalışma Sıcaklığı: -40 la 120 derece arasında etki gösterebilir.
Uzama oranı %1000

DAYANIKLI MALZEME : 1,5 mm kalınlığındaki su geçirmez Ağır Hizmet Tipi ve Güçlü Yapıştırıcı, yükseltilmiş alüminyum folyo kaplamalı, benzer ürünlerden daha kalın ve ağır, daha güçlü yapıştırıcı, toksik içermeyen, su geçirmez, UV ışınlarına dayanıklı, buharlanma önleyici, yaşlanma önleyici saf bütil kauçuktan yapılmıştır. ve kokusuzdur; daha iyi bir sızdırmazlık sonucu ve daha uzun servis süresi sağlar.

KOLAY KULLANIM : Sadece serbest bırakma filmini soyun ve butil sızdırmazlık bandını gereken her yere uygulayın. Daha iyi performans için bandı temiz ve kuru bir yüzeye sıkıca bastırın tavsiye edilir; serin bir yerde saklayın. Ekstra Su Geçirmez Kaplama yapmanıza gerek yok, KOLAY ve VERİMLİ olduğunu göreceksiniz.

Kauçuk Birkaç Hafta İçinde Tamamen Karışır: Sert ve kalıcı bir bağın tadını çıkarın. sıkıca ve güvenli bir şekilde yapışır, mükemmel yapışma performansı sağlar.
 

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar