Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Banyo Perde Halkaları 40 ADET 719911

TL78,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Plastik 

Adet / Renk / Tasarım : 140 Adet, TransForMacion   olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 5,5 x 4 cm 

Hafif malzeme : Duş perdesi kancaları, kayması ve çekilmesi kolay ve pürüzsüz olan hafif, yüksek kaliteli plastik malzemeden yapılmıştır.

Serbest kayma tasarımı : C şeklindeki tasarım ve yumuşak malzeme, bu duş perdesi kancalarının harika bir deneyimle takılmadan kaymasını sağlar.

Birden fazla parça : Pakette 40 adet plastik duş perdesi halkası vardır. Duş perdesi astarlarınız için yenisini değiştirmeniz gerektiğinde yedek duş perdesi çubuk kancaları da olabilirler.

Kolay Kurulum: Duş çubuğu kancaları, duş çubuğunuz üzerinde hafif bir çabayla kolay kurulum için yeterince esnektir. Geleneksel duş çubuğu halkalarından çok daha kolay ve kullanışlıdır.

Dayanıklı ve çoklu kullanım : Plastik malzeme, duş rondelasında paslanma konusunda daha az endişelenmenizi sağlar. Geleneksel metal kancalardan daha uzun ömürlüdür.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 

 



Bunları da aldılar