Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Biberon ve Kavanoz Fırçası 2 li SET 719686

TL70,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal :  

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, 29 cm uzunluk x 3 cm çapında ve silikon olarak 31 cm uzunluk x 5 cm TransForMacion  Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan kombinasyonu, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

GENİŞ KULLANIM ALANI : Cam veya plastik şişeler, Vazo, süt şişesi, çaydanlık ve uçları, Matara, Kavanoz, French press, kahve makinesi gibi  bulaşıklar için mükemmeldir.

Şişe temizleme fırçamız fiyatına kıyasla yüksek değerdedir ve çok yönlüdür. Yukarıda belirtilen materyallerde etkili temizlik yapar.

Kolayca ve iz bırakmadan temizlik için mükemmel bir mutfak aletidir.

Yeni silikon fırça ve sert kıllı fırça  kiri, lekeleri ve toprağı kolayca temizleyecektir. 

Fırçalar mutfak veya banyo ürünlerini temizlemek için güvenlidir. Güçlü  fırçalar , dar şişelere yerleştirmek için dayanıklı  ve fırçayı rahat ve kolay bir şekilde kontrol etmek için uzun sapı bulunur.

Fırçaların temizlenmesi kolaydır, kullandıktan sonra sabunlu suda durulamanız yeterlidir.

Detay Temizleme Şişe Fırçası : İnatçı iç ve dış kirleri,ulaşılması zor kirleri temizlemede özellikle çok yönlü olmalarını sağlamak için farklı çeşitleriyle işi iyi bir şekilde halledecektir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar