Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Çelik Çay Tepsisi Saten Desenli 719757

TL134,95


Tükenmek Üzere
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Paslanmaz Çelik 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Śliwiński Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 23 X 37 cm medium boy 

ÇOK ALANDA KULLANIM : Bu dekoratif tepsi mutfak aksesuarı, sürahi seti, servis tepsisi, makyaj seti, mum tepsisi, yan sehpa tepsisi vb. olarak kullanılabilir. Yemek odanızı, yatak odanızı, banyo lavabonuzu veya düğün kartlarınızı düzenleyin.


MODERN AMA ZAMANSIZ: Bu güzel tepsi, temizlenmesi kolay, dayanıklı paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır. En iyi sonuç için elde yıkayın.

Mükemmel Hediye: Yeni eve taşınma partisi, düğünler, doğum günleri, yıldönümleri, tatiller vb. için güzel bir hediye.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar