Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Dikiş İpliği Seti 20 ADET 10 RENK 719898

TL83,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Materyal : POLYESTER

Ne alacaksınız ? : 1 top 100 metredir ve 2 ayrı kutuda 10 ar top içerir. beyaz, yeşil, mavi, siyah,  lacivert, sarı, bebek mavisi, taba gibi renkler içerir.

Farklı projelerde ihtiyaçlarınızı karşılamak için 2 ayrı kutuda toplamda  2000 metre, kişisel kullanıma uygun

Makinede veya elde dikmek için uygundur.

Evde kullanılan el dikiş projelerinin ihtiyaçlarının çoğunu karşılar. Sökükleri dikmenin yanısıra Ev yapımı elbiselere, bluzlara, battaniyelere ve daha fazlasına nakış detayları ekleyebilirsiniz.

Yüksek kaliteli dayanıklı polyesterden yapılmış dikiş ipliği, kolayca yıpranmaz ve plastik makaranın deformasyonu da kolay değildir.


MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar