Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Elastik Toka 48 ADET SİYAH 719701

Son 7 Günde Satılan : 771 Adet
TL68,95


ONESTEP SEPETTE ANINDA %10 İNDİRİM. 12 ve üzeri adette anında %10 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Esnek Kumaş

Adet / Renk / Tasarım :  48 Adet, TransForMacion Castañeda Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan SİYAH rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 5 cm çap x esnek 16 cm e kadar genişler 

48 adet lastik toka, ince saçlar, kalın saçlar, düz saçlar, ağır saçlar ve kıvırcık saçlar için harikadır, güzel alçak veya yüksek at kuyruğu oluşturması kolaydır, her türlü kıyafet veya saç stiline mükemmel şekilde uyacak şekilde zarif ve şıktır.
Yüksek elastik kalın malzemeden yapılmışlardır, saç bantları yumuşak ve esnektir, saçınıza zarar vermeden tutabilir. Aynı zamanda saçlarınızı sıkı bir şekilde tutabilir ve gevşemez.
Kusursuz tasarımı ve yumuşak malzemesiyle kadın saç bantları, kullanıp çıkarabileceğiniz kadar yumuşaktır ve saçınıza takılmaz veya çekmez. Bu saç bağları 16 cm’'e kadar gerilebilir(U ancak kolayca gerilmez), bu büyük bir esnekliktir ve kalın saçlar için iyidir. Siyah renkler farklı saç renkleriyle kolaylıkla uyum sağlayabileceği gibi, tüm giyim ve saç stillerinizle de uyum sağlayabilir.
Okulda, evde, ofiste veya spor yaparken kullanmak gibi çeşitli durumlarda uygulanabilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar