Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kahvaltı Saklama ve Sunum 3 lü SET 719066

TL113,95


Tükenmek Üzere
ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : BPA içermeyen Plastik 

Adet / Renk / Tasarım : 3 Adet, TransForMacion Belaire Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan 3 renk kombinasyonunu, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : Genişlik 18,8 cm x Derinlik 7 cm x Yükseklik 9,4 cm

SAĞLIK BİLGİLENDİRMESİ: BPA İçermez :

BENZERSİZ ERGONOMİ : Belarie, Tereyağını, peyniri veya diğer kahvaltılıkları kestikten sonra bu ölçülü tereyağ kabında sunabilir, ardından buzdolabında saklayabilirsiniz.

Belarie kahvaltı sunum ve saklama tabağı Genişlik 18,8 cm x Derinlik 7 cm x Yükseklik 9,4 cm standart tereyağı çubuklarını tutacak kadar geniş ve derindir.

ÜSTÜN DAYANIKLI MATERYAL : Belarie KAHVALTI koruyucuları, ev ve günlük kullanım için güvenli olan yüksek kaliteli gıda sınıfı plastik malzemelerden yapılmıştır. Ancak yüksek sıcaklığa dayanıklı değildir. Bulaşık makinasında yıkanabilir veya sadece durulamanız ve temiz su ile silmeniz yeterlidir. Ayrıca, tereyağı tutucumuz soğuk tereyağı saklamak için daha uygundur.

KEYFİNİ ÇIKARTIN : Şeffaf kapaklı Belarie KAHVALTILIK tabağı. Yiyecek durumu kabından açıkça görülebilir. yiyeceğinizin buzdolabında taze kalmasına yardımcı olur, diğer yemek lezzetlerini karıştırmadan, daha iyi temizlemek veya değiştirmek için kapakları kolayca çıkarabilirsiniz. Kapaklı i, oda sıcaklığında yumuşak ve kolay sürülebilir şekilde tereyağını tezgahlarda ve masalarda tutmanıza da olanak tanır. Kolay kavranabilen tutamaklar ile masaya taşınması kolaydır.

ÖZEL KİLİT : Belarie Kahvaltılık Kabı’nın özel tasarımı sayesinde besinlerinizi hijyenik ve kapalı tutabilirsiniz. Özel kilit sistemi ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanıma uygundur.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar