Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kaşıklık Organizer 2 li SET LATTE C.Bindschedler Design 720095

TL81,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Plastik 

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion Christen Bindschedler Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan LATTE rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 15 X 11 CM 

GENİŞ KULLANIM ALANI : Sonsuz Kullanımlar için Gereçleri Güvenli Bir Şekilde Tutar. Bu çok yönlü ve kullanışlı mutfak eşyaları, çeşitli eşyaları da tutabilir. Ofis veya okul malzemelerinizi, güzellik ürünlerinizi, işçilik malzemelerinizi, banyo malzemelerinizi veya diğer aksesuarlarınızı saklayın. Pipet, çiçek, bağlayıcı klips, kurşun kalem, saç fırçası veya deodorant gibi öğeleri tutmak için kullanın. Suyun kaynamasını beklerken makarnayı kurutmak için küçük bir süzgeç olarak bile kullanabilirsiniz. İşlevi pratikte sayısızdır!


BÜYÜK KAPASİTE: Çorba kepçeleri, kaşıklar, çırpma telleri, maşalar ve daha fazlası gibi 15'e kadar eşyayı rahatça saklamak için ekstra büyük boyut. Uzun gövde, böylece mutfak eşyaları devrilmeden rahatça oturur.

KULLANIMI KOLAY VE UYGUN: Geniş tasarım, böylece aşırı kalabalıktan endişe duymadan kaplarınızı rahatça kaydırabilirsiniz. 

İDEAL BOYUT VE ALAN : Bu modern ve zarif klasik tutucu, bir dizi pişirme aletinizi erişilebilir ve dik tutarken saklayacak kadar büyüktür. Boy ve ağırlık tek kelimeyle mükemmel, sağlam ve dengeli. Tek bir mutfak aletiyle bile kesinlikle düz yüzeylerde duracaktır. Her seferinde devrilen mutfak eşyaları endişesi yok!

AKILLI ORGANİZASYON : Spatulalarınızı, tahta kaşıklarınızı, çırpma aletlerinizi, çorba kepçelerinizi, maşalarınızı, yemek çubuklarınızı veya diğer mutfak aletlerinizi bir profesyonel gibi düzenleyin ve bu eşyaların hiçbirini bir daha asla aramayacaksınız. Ayrıca temizlenmesi kolaydır ve tamamen makinede yıkanabilir, sadece bulaşık makinenize koyun ve kurutun.

Üstün Kalite. Bu şık ve iyi yapılmış mutfak aletleri tutucusunun evinize çizilmeden, pürüzlü veya keskin kenarlar olmadan pürüzsüz ve hasarsız bir şekilde ulaşması garanti edilir!.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Güvenle satın alabilirsiniz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar