Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kepçe Kaşık Altlığı 3 RENK SET 719047

TL80,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal :  ABS

Adet / Renk / Tasarım : 3 Adet, TransForMacion  olarak tasarladığımız, resimde yer alan 2 renk kombinasyonunu, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : Uzunluk 26 cm x 11 cm genişlik

26 x 11 cm ölçüleriyle çoğu mutfak gereçleri, kaşık, yemek pişirme gereçleri için yeterince büyüktür. Bununla, mutfakta damlama veya karışıklık yapma konusunda endişelenmeyin.

KALP TASARIMI : Kalp kaşıklık/kepçelik çok sevimli ve zarif görünüyor, tezgah üstü, ocak, masa üstü, kahve barı, kahve köşesi, kahve istasyonu, çiftlik evi dekoru ve aksesuarlarıyla mükemmel bir şekilde eşleşebilir.

GÜVENLİ VE DAYANIKLI : ABS materyal güvenlidir ve tezgahı, ocağı çizmez.

PRATİK VE KULLANIŞLI : Geniş kapasitesi ile meze ve yemek tabağı olarak yaygın olarak kullanılabilir. Kaşıklık, birden fazla mutfak eşyası alabilir ve tezgahınızda fazla yer kaplamaz.

TEMİZLEMESİ KOLAY : Yüzeyi pürüzsüzdür. Temizlemesi çok kolaydır ve yağ lekelerini asla dert etmeyin. Sadece bulaşık makinesine koyun ve veya basitçe elle fırçalayın.



Bunları da aldılar