Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Lastik Yaması 50 li Set Bisiklet Top Bot 719665

TL89,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Ne Alacaksınız ? 48 adet yama + 2 adet Yapıştırıcı

Ölçüler : 5,5 x 3,5 cm kauçuk yama 

GENİŞ KULLANIM ALANI : Yol Bisikleti, Dağ Bisikleti, Motosiklet, BMX, ATV, Bisiklet Arabaları, Tekerlekli Sandalye İç Tüpleri, mini botlar, çocuk botları vb

EŞİ GÖRÜLMEMİŞ YAMA KİTİ : Büyük ve küçük iç deliklerle başa çıkması kolay 48 adet kauçuk yama, ister çivi ister keskin cam parçaları ile delinmiş olsun, mükemmel bir onarım için kullanılabilir.

ETKİLEYİCİ KALICI ONARIM : profesyonel bir onarım aracı olarak inanılmaz onarım etkileri sağlayabilir. Doğru yöntemin kullanılması, yamanın ve iç tüpün kalıcı bir onarım oluşturmak üzere kaynaşmasına neden olabilir.

NASIL DOĞRU KULLANILIR ? : Deliğinin etrafına yapışkanı sürün, 1-2 dakika bekleyin ve yamayı da üstüne yapıştırın. Yama alanından daha büyük olmalıdır. .

HAFİF VE TAŞIMASI KOLAY : Küçük kutuda. Bisiklet sürerken hafif ve pratik olduğu için sırt çantanıza koyabilirsiniz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar