Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Makarna Salata Maşası 2 ADET Lisetta Teflon 718028

TL71,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :


Materyal :  180 dereceye dayanıklı pp teflon plastik 

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion Blazina Bores Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz
 

Ölçüler :  27 cm 


GENİŞ KULLANIM ALANI : Makarna, Salata, Pasta, Kek, Ekmek, Barbekü, Biftek, et, Izgara, buz küpü Ev kullanımınız için gerekli ürünlerdendir.. Süper market, kafe, restoran ve büfe vb. için uygundur.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK :   Einiz ıslak veya yağlı olsa bile kaymadan rahat tutmayı sağlar. Daha büyük açma açısı, daha kalın yiyecekleri kavramayı mümkün kılar.

PREMIUM MATERYAL : Parlatılmış teflon kaplama  rafine edilmiş pürüzsüz yüzey, yiyeceklerin yapışmasını önler ve temizlemeyi kolaylaştırır. Kalınlaştırılmış yapı, dayanıklı ve paslanmaya karşı dayanıklılık sağlar. Eğilme ve paslanma yapmaz. sert doku, dayanıklılık, deformasyona karşı direnç, ısı direnci, yüksek sıcaklık direnci, pas direnci, korozyon direnci ile yüksek kaliteli pp plastikten yapılmıştır ve uzun süre kullanılabilir .

ERGONOMİK TASARIM : Einiz ıslak veya yağlı olsa bile kaymadan rahat tutmayı sağlar. Daha büyük açma açısı, daha kalın yiyecekleri kavramayı mümkün kılar.

BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR : Bu barbekü maşalarının temizlenmesi kolaydır ve bulaşık makinesinde güvenle yıkanabilir. Yerden tasarruf etmek için bir çekmeceye yerleştirilebilir veya bir kancaya asılabilirler.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 



Bunları da aldılar