Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Masa Kenarı Kablo Fiş Tutucu 6 ADET Delapia Design 711844

TL68,95


SUPERONSTEP
ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Silikon Kauçuk

Adet / Renk / Tasarım : 6 Adet, TransForMacion Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan SİYAH rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 

Hala dağınık masa kablolarından rahatsız mısınız? Bu kablo klipsleri, masanızı temiz ve düzenli tutmak için harika bir çözüm olacaktır. İhtiyacınız olan kabloyu bulmak ve kabloların dolaşmasını önlemek için süper kullanışlıdır.

Telefon şarj kabloları, TV güç kabloları, ağ kabloları, dizüstü bilgisayarlar ve ses kabloları dahil olmak üzere çapı 6 mm'den küçük olan çeşitli boyutlardaki kablolar için uygundur. Ofiste, evde ve arabada kurulumu kolaydır. Kablo tutucu ayrıca kalemlik, diş fırçası tutucusu olarak da kullanılabilir. Günlük kullanım ihtiyaçlarınızı karşılamak için mükemmeldir.

Dayanıklı kullanım için güçlü akrilik yapışkan pedden yapılmıştır ve gevşeme konusunda endişelenmeyin. Akrilik yapışkanın çıkarılması kolaydır, özellikle masaüstüne zarar vermez ve çıkarıldıktan sonra iz bırakmaz.

Plastik, ahşap, cam, metal, seramik karo vb. yüzeylerde temiz, pürüzsüz, kuru yüzeye kolayca uygulanır. Bu kablo düzenleyiciler düz olmayan yüzeylerde kullanılamaz. Daha iyi performans için lütfen yapıştırmadan önce yüzeyi temizleyin ve kabloları klipslere bağlamadan önce 24 saat bekleyin.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar