Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Masa Örtüsü Kelepçesi 24 ADET PoggiBonsi Design 718489

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP SILVER Bu ONESTEP SILVER ürününden 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız.Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

NE GÖNDERİYORUZ ? 24 ADET, Karbon Plastik, Masa örtüsü kıskacı gönderiyoruz
 
GENİŞ KULLANIM ALANI : Bahçe masaları, mutfak masası, çocuk masaları, kahvehaneler oyun salonları, pikniklerde, Parti, düğün, vb

1,5 cm - 2,5 cm arası kalınlıkta masa kenarlarına uygundur.
Masa kelepçeleri ev, partiler, piknikler, restoran, düğünler, büfeler, akşam yemekleri vb. için uygundur, dış mekan masaları için masa örtüsü klipsleri masa örtülerinin rüzgarda bile masalardan kaymamasını sağlar.
KULLANIMI KOLAY: masa örtüsü klipslerinin takılması ve çıkarılması kolaydır, sadece masa klipsini sıkıştırın ve yerine kaydırın.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar