Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Masa Saati SİYAH 719878

TL133,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : ABS Plastik kasa 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Galaxy Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 11 x 9 cm

Şık tasarımı ve pratik kullanımı ile öne çıkan bir masa saati modelidir. Bu masa saati, modern ve minimalist bir görünüme sahiptir, aynı zamanda kullanıcı dostu özellikleri ile dikkat çeker. Ofis masaları, çalışma alanları veya ev dekorasyonu için mükemmel bir zaman göstergesi olarak tasarlanmıştır.

Ana Özellikler:

Modern Tasarım: Şık ve çağdaş bir tasarıma sahiptir, böylece çeşitli iç mekanlara kolayca uyum sağlar.

Yüksek Kaliteli Malzeme: Dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmiştir, uzun ömürlü kullanım sağlar.

Alarm Fonksiyonu:  Arkasında pil bölmesi,alarm ve saat ayarı ile alarm on/off tuşları bulunur.

Kompakt ve Taşınabilir: kompakt boyutlarıyla her türlü masa veya raf üzerine yerleştirilebilir, aynı zamanda taşıması da kolaydır.
Pilli: Pille kullanma seçeneği sunar, bu da kullanımını daha esnek hale getirir. 1 adet AA kalem pil ile çalışır (pil dahil değildir)

Masa üstü,oturma odası,salon,komodin,ofis,tezgah üstü ve mutfak gibi alanlarda kullanıma çok uygundur.

Akar saniyeli mekanizması ile tık-tık ses çıkarmaz. Küçük boyu ile her yere tanışabilir. Oldukça hafiftir.

Günlük kullanımın yanında dekor ve hediye olarak da çok şirin bir üründür.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar