Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Organizer Kutu 3 lü Set Diş Fırça Gözlük Kozmetik 719052

TL110,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal :  PP Plastikten 

Adet / Renk / Tasarım : 3 Adet  , TransForMacion Viken Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan 3  renk kombinasyonunu , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 20 cm yüksekliğinde x 5 X 5 cm ölçülerinde

GENİŞ KULLANIM ALANI : Bu organizer, Kamp, seyahat, araç, çanta içerisinde, okul, işyeri vb yerler için seyahat çantası,diş macunu, ped, kozmetik, diş ipi, güneş ve numaralı gözlük ve hatta tıraş bıçaklarını saklamak için bir kap olarak kullanılabilir. Açık hava gezileri, yürüyüş, iş gezileri veya harika hediyeler için idealdir.

ÇOK FONKSİYONEL TASARIM: Organizer kapağı, açılıp kapanmasını kolaylaştıran akıllı bir kilitleme tasarımına sahiptir; Portatif organizer kutusundaki dikey yuva, güvenli ve rahat bir tutuş sağlamak için tasarlanmıştır.

ÇEVRE DOSTU VE DAYANIKLI : Taşınabilir organizer, yüksek veya düşük sıcaklıkta güvenliğini ve dayanıklılığını sağlayan yüksek kaliteli çevre dostu PP malzemeden yapılmıştır.

MÜKEMMEL BOYUT : Bu organizer, 20  cm yüksekliğinde x 5 x 5 cm ölçülerinde hafif, kompakt boyutlu, bavula koyun ve yer kaplamaz, taşıması kolaydır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar