Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Piknik Oyuncak Çantası Çok Amaçlı Ciriello Design 719300

TL164,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Plastik 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Ciriello Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 34 x 27 x 44 cm 


GENİŞ KULLANIM ALANI : Plajda, parkta veya arka bahçede romantik bir piknik yapmak için idealdir. Ağır yükleri taşırken sağlam destek sağlar ve elinize rahatlık sağlar. Ekstra güçlü malzeme sapı, sepete güçlü destek verirken genel ağırlık sepetini hafifletir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Çift kapaklı

MÜKEMMEL TASARLANMIŞ : Rahat tutuş ve fonksyonel kapaklar piknik sepeti setini taşırken ve keyfini çıkarırken harika bir his sunar. Plajda, parkta veya arka bahçede romantik bir piknik yapmak için idealdir. Ağır yükleri taşırken sağlam destek sağlar ve elinize rahatlık sağlar. Ekstra güçlü malzeme sapı, sepete güçlü destek verirken genel ağırlık sepetini hafifletir.

ÇOK FONKSİYONEL: Sadece piknikler için değil, aynı zamanda herhangi bir etkinlik için kahvaltı, öğle ve akşam yemeği seti olarak da kullanılabilir.

EKSTRA BÜYÜK DEPOLAMA KAPASİTESİ : 24 LİTRE ! Her yere birden fazla çanta taşımaktan bıktınız mı? Bu piknik sepetinin 24 LİTRELİK depolama kapasitesi, taşımanız gereken tüm temel ihtiyaçlarınızı saklamak için mükemmeldir.

KLASİK : En son ne zaman piknik yaptınız? piknik sepetimiz size daha basit günleri hatırlatacak. Büyük kapasite, en sevdiğiniz ikramların tümünü alabilir. Etler, peynirler ve sandviçler. Meyveler, cipsler ve kekler

DAYANIKLI : Malzeme dayanıklıdır, yıkanması kolaydır ve küflenmez, bu nedenle aileniz ve arkadaşlarınızla sayısız pikniğin tadını çıkarın.

ÇOK KULLANIŞLI : Yiyeceklerinizi kolayca paketlemek ve servis etmek için çift kapıları kullanın. Taşıma kollarını katlayın ve yavaş bir sürüş yapın. İşiniz bittiğinde kolayca depolanır

 

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar