Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Plastik Küllük 9 Gözlü Emma Design 4 ADET 718595

TL134,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Tasarım/Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.  

Materyal :  Karbon Plastik 

Ölçüler : 9 x 4 cm 

Tasarım TransForMacion Emma  Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Dış mekan, kapalı mekan, ev, teras, ofis, bar, kafe, otel, restoran, çay bahçeleri, büfe vb. için uygundur.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Sık sık sigara izmaritlerini dökme sorununu ortadan kaldırır ve kullanımı ve temizliği kolaydır. Sigara küllerine ve izmaritlerine mükemmel uyum sağlar, iç mekan kokusunu azaltır, masaüstünü her zaman temiz tutar ve ailenizin sağlığını korur.

ÜSTÜN KALİTE: Size ağır hizmet tipi bir otomatik küllük sağlamak için yüksek kaliteli KARBON PLASTİKTEN yapılmıştır. Kullanımı güvenlidir. Bunlar yıllarca sürecek en iyi küllüklerdir.

BÜYÜK KAPASİTE : Sık sık sigara izmaritlerini dökme sorununu ortadan kaldırır ve kullanımı ve temizliği kolaydır. Sigara küllerine ve izmaritlerine mükemmel uyum sağlar, iç mekan kokusunu azaltır, masaüstünü her zaman temiz tutar ve ailenizin sağlığını korur.

KOLAYCA SÖNDÜR : Bu yüksek kaliteli küllük  , sigaraları güvenle söndürmek için tasarlanmıştır.  Sigaraları saniyeler içinde söndürün ve  ı kokulardan uzak tutun. Sigara izmaritlerini ve küllerini güvenli ve emniyetli bir şekilde tutar.

Kapakta 9 adet delik bulunur  .Bu da küllüğü güvenli ve kullanımı kolay hale getirir. Kül Kovaları, boşaltılmadan önce bir dolu sigara izmaritini kolayca tutabilir ve nemli bir bezle silinebilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar