Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Pompa Şişe Dövme Laboratuvar Çiçek 715726

TL81,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : pe plastik 

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion  Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler   : 100 ml kapasite 


Yüksek Kaliteli Dayanıklı Malzeme - Dövme sıkma şişemiz iyi esneklik, elastikiyete sahiptir ve darbeye, gerilmeye veya yüksek sıcaklığa dayanıklıdır. Çoğu çözücüde deforme olmaz. Hafif, taşınabilir ve kullanımı kolay, sadece sıkın!

Geniş Uygulama - Yıkama şişeleri sıkmak, yıkamak için laboratuvar yıkama şişeleri olarak kullanılabilir

Bitki Sulama - Su fışkırtma şişemiz sulama olarak da kullanılabilir. Bükme memesi, dar uç, hassas sulama pozisyonu ve hacmi sağlar. Sulama şişesi sıkma, bitkilerin kökünü doğrudan ve doğru bir şekilde sulamanıza yardımcı olur.

Pürüzsüz Su Akışı İyi Sızdırmazlık : Suyu sorunsuz bir şekilde dışarı atar ve kolayca kavranır, sıkılır. Sulama yönünü rahatça kontrol edebilirsiniz. .

Görünür Dijital Ölçek - Kirpik su şişesi sıkacağımız net dijital ölçekle işaretlenmiştir. Yıkama şişesine ne kadar sıvı ekleyeceğinizi kolayca ölçebilirsiniz, bu da size yardımcı olacaktır. Ne kadar sıvının serbest bırakıldığını daha iyi kontrol edin, böylece boşa harcamazsınız.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar